Бизнес курс за ръководители

мениджмънт и лидерство"за системно и позитивно мислене и адаптивно действие"

ПРОВЕЖДАНЕ В
ПРОВИНЦИЯТА

Въведение

Бизнес курсът се провежда и във всеки друг град, след като се набере минимума от 12 кандидати. Провежда се като дневен за 8 дни и в уикенд форма. Като вътрешнофирмено обучение бизнес курсът се провежда във всеки град на страната след договаряне със съответната фирма. Всички условия могат да се договарят.

Предварителна заявка

Този курс се провежда и във всеки друг български град в интензивна дневна форма за 8 дни или уикенд форма в 4 последователни уикенда. Цената е 360 лв. Курсът ще се проведе при поне 10 участника за форма.
Заявете обучение в курса с натискане на този бутон:

ЗАЯВКА

 

Бизнес курс за ръководители

Указания

Ще получите e-mail с указания. Заявката е предварителна. След 6 заявки от дадения град, стартира кампанията за записване за обявените форми на провеждане. На този сайт се отваря страница за записване, специализирана за града, а имащите заявки получават email с покана да си резервират място. Сумите за обучение се привеждат, след набиране на минималния брой записали се (12). Всеки записал се получава съобщение за това.

Бонусът в провинцията

Бонусът (виж) важи и за провинцията. Доведеният обучаем не може да бъде от подалите предварителни заявки, освен ако го е обявил. Кандидат, който може да се наеме с организационни дейности - намиране на подходяща зала, координиране между участниците и други подробности - може да кандидатства за организатор на курса, като получава 80% отстъпка в цената.

Вътрешнофирмено
обучение

Като вътрешнофирмено обучение курсът се организира и за отделни фирми на тяхна територия по договаряне. За целта използвайте контактите от "Контакти". За група от фирма се прави отстъпка 20% за всеки след първия.

Заявки от градовете:

Асеновград1
Банско1
Благоевград1
Бургас6
Варна3
Враца1

 

Добрич2
Казанлък1
Кърджали1
Кюстендил1
Мъглиж1
Пазарджик1

 

Плевен2
Пловдив6
Смолян1
Стара Загора4
Трявна1
Търговище1

Обновена на: 01.12.2020