Бизнес курс за ръководители

адаптиращ мениджмънт
и адаптивно лидерство

"за системно и позитивно мислене и адаптивно действие"


МНЕНИЯ
НА ЗАВЪРШИЛИТЕ

Въведение

Вярната оценка за обучението идва от училите се в курса. Мненията им дават най-вярната оценка за полезността на бизнес курса. Те не се поколебаха. Записаха и завършиха бизнес курса. Днес жънат резултатите от него: те са по-успешни в своя бизнес, в кариерата и в решаването на житейските проблеми.

Георги Узунов

"Курсът е насочен към практика в реална ситуация, добре подплатен е с достатъчно информация, поднесена разбираемо. Създава усещане за доверие и истинност, което е много важно за да започна да практикувам вече разбираемо и дефинирано. Аз съм доволен."

Писане на мнения

Иван Злидолски

"Този курс е определено полезен и изчерпателен. Помага за постигане на по-големи успехи и повишаване на самочувствието у курсистите. Наистина помага за развитие на системното мислене и подобряване на мениджърските и лидерските способности."

Милен Милчев

"За мен този курс е доста полезен. Мисля, че ще ми помогне до голяма степен в развитието ми като лидер и мениджър, независимо дали в организацията, в която работя сега или в друга организация с коренно различна дейност. "

Пламен Давидов

"Курсът ме накара да се размисля за неща, за които до скоро не бях се замислял. Общото ми мнение за курса е много положително. Ще ми помогне в мениджмънта на фирмата ми."

Петя Василева

"Много полезен за мене курс. Освен в професионално отношение, той ми бе полезен и в личен план. Помогна ми да трансформирам част от моята принципност към гъвкавост и толерантност. "

Деси Тодорова

"Препоръчвам курса на всеки мениджър. Харесва ми стила на общуване и обсъждане ... изчерпателната информация - разбираема и добре поднесена, възможностите за дискусии и много приятната атмосфера."

Иван Цомпов

"Като цяло курсът е полезен и дава основни базови познания и представи за адаптиращия мениджмънт, организационната култура и лидерството. Проведен в приятелска обстановка и според възможностите на всеки курсист."

Димитрина Стефанова

"Научих много нови неща, които не съм знаела или съм прилагала неосъзнато. Осъзнати, ще мога да ги прилагам и ще съм по-успешна."

Надя Върбанова

"Лично за мен курсът беше много полезен. Научих много нови неща, които определено ще ми бъдат от полза в бъдеще."

Абонирайте се

за информация от курса - инфо_КБР. Ще научите повече за курса и за готовността му за дистанционно следване.

Абониране за инфо_КБР

Красимир Попов

"Курсът е доста полезен и предполагам, ще бъде успешен за бъдещите ми планове. Вече повлия на вижданията ми за управление и лидерство..."

Дани Рибаров

"Курсът ми помогна да преоткрия някои неща в личен план и ми даде нов старт в индивидуално ми развитие." (Дани не се занимава с бизнес)

Александра Стоева

"Този курс ще бъде много полезен за много хора и занапред. Нещата, които се изучават са много полезни и в ежедневието и в работата."

Калин Петков

"Излагането на материала е супер достъпно и изчерпателно. Много ми хареса. Бих участвал и в други мероприятия на водещия."

Весела Калчева

Темите са структурирани много добре, подробно, ясно изказани в лекциите. Чудесна идея, много добре систематизирано обучение."

Мария Кръстева

"Доволна съм. Имам нов поглед към системния анализ."

Делян Ангелов

"Считам, че като цяло, курсът беше добре проведен и качеството на преподаване беше отлично."

Елица Тодорова

"Аз лично съм много доволна от проведения курс и от нещата, които научих в него. Убедена съм, че ще са ми от полза в бъдеще."

Уляна Яркова

"Добра систематизираност, логическа последователност, много добро техническо обезпечаване.."

Аделина Ангелова

"Получих много нови знания, които да прилагам в работата си. Разгледахме и познати ситуации, но вече съм сигурна в избора си."

Обновена на: 07.03.2021

Поверителност
Контакти